Soorten transport

event- en festivaltransport

Een doodgewoon transportbedrijf? Zeker niet! Vele jaren aan opgebouwde kennis hebben ons de mogelijkheid gegeven ons te specialiseren in bepaalde niches en het vervoer van klank- en lichtmateriaal is er daar ééntje van. Zowel in binnen- als buitenland voorzien we het materiaaltransport naar diverse evenementen en festivals.

Met kooiaap

Met kooiaap

diepvries- en koelvervoer

Iets helemaal anders dan het transport klank- en lichtmateriaal is onze specialisatie in de bevoorrading van distributiecentra, van waaruit diverse soorten voeding naar de supermarkten vertrekken. Ons transportbedrijf voorziet zowel transport voor verse als droge voeding. We voorzien dan ook bi-temperatuur trailers voor dit type transport met diepvries en/of koeling.

plantentransport

Naast het bevoorraden van distributiecentra, events en festivals kunt u ook bij ons terecht voor het transport van allerlei soorten planten! Zo voorzien we voor dit soort transport trailers met koeling op plantenbreedte inclusief laadbrug. En ook hier beperken we ons niet tot België! Voor plantenvervoer binnen gans Europa moet u bij ons zijn.